Recreatiepark Beekbergen 2

Nederland, Gelderland, Beekbergen
vanaf384


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Recreatiepark Beekbergen is gelegen in de gelijknamige plaats Beekbergen op de Veluwe, niet ver van de stad Apeldoorn (9 km.).

Zowel op als om het vakantiepark zijn er meer dan voldoende mogelijkheden voor jong en oud. Zo zijn de volgende faciliteiten op het park aanwezig; een verwarmd buitenzwembad, sport- en speelvelden, diverse speeltuintjes, fietsverhuur en een goed restaurant met terras. Rondom het park kunt u opstappen op diverse fiets- en wandeltochten.

Het behoeft geen verdere uitleg dat de omgeving wordt gekenmerkt door De Veluwe, het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Het ontdekken meer dan waard. Diverse fiets- en wandeltochten en een prima plek om wild te spotten. In de buurt van het park vindt u de Loenense Waterval (4 km.), met 15 m. de hoogste waterval van Nederland. Een bezoek aan Paleis het Loo (11 km.) is ook een aanrader. Voor de kids zijn uitstapjes naar Attractiepark De Julianatoren (13 km.) of De Apenheul (10 km.) de moeite waard. Ook het centrum van Apeldoorn (9 km.) is makkelijk te bereiken. Andere steden in de buurt zijn Arnhem (22 km.), Deventer (27 km.), Nijmegen (48 km.) en Amersfoort (50 km.). Alle met een eigen cultuur, maar overal goede shopmogelijkheden, restaurants, terrasjes en musea.


close