UitstekendBelvilla9.3

Erve Tank

Nederland gelderland Eibergen

  • 6
  • 2
Erve Tank

    Vlak naast een manege vindt u op de eerste etage dit fantastisch sfeervolle en moderne vakantieappartement. Om er een vakantie van te maken om nooit te vergeten is de woning van alle luxe voorzien. Alles is aanwezig van citruspers voor versgeperste jus d’orange tot een heerlijke regendouche. Naast dat is er ook een geheel omheind privé terras om fijn te vertoeven op de mooie zomerdagen. Terwijl u aan het genieten bent van een welverdiende versnapering, kunt u zelfs de paarden af en toe horen hinniken en waant u zich direct in de natuur. Daarnaast bent u verzekerd van een goede nachtrust met de fijne en uitnodigende boxsprings!
    Een dagje meelopen op de manege of een stukje paardrijden? Dat mag natuurlijk niet ontbreken. De eigenaren laten je graag kennismaken met de vele pony’s en paarden die hier te vinden zijn.

    Ontdek vanaf hier de prachtige coulisselandschappen, weilanden en bossen van de Achterhoek middels de vele wandel- en fietspaden. Daarnaast zijn er vanaf Eibergen een legio aan mogelijkheden qua uitstapjes. Denk aan Museum More in Ruurlo, boekenstad Bredevoort, de koren- en watermolens, kanovaren op museum de Berkel, vestingstadje Groenlo (Grolsch), diverse musea en al die andere bezienswaardigheden.

    Denk ook aan het prachtige natuurgebied net over de Duitse grens, de Zwillbrocker Venn. Het bijzondere aan dit gebied is dat hier vele Flamingo’s te bewonderen zijn tijdens de broedtijd.
    Met het warme zomerweer is er geregeld dat u als gast gratis gebruik kunt maken van een verderop gelegen zwembad behorende bij een recreatiepark.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Eibergen

    WeatherAPI.com