Villa Wisselse Veen

Nederland, Gelderland, Epe
vanaf545


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Deze prachtige houten villa ligt op 1500 m2 eigen grond op een kleinschalig vakantiepark aan de rand van de Veluwe. De woning is ideaal voor een gezinsvakantie en beschikt over 3 slaapkamers en 6 slaapplekken. De royale, omheinde tuin met trampoline en schommel maken dit een ideale plek voor een heerlijke vakantie.

Vanuit het huis loopt u zo het bos in. De Veluwe is een prachtig gebied om te wandelen of fietsen. Er zijn mogelijkheden om een tocht met een boswachter te maken. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan verschillende attracties zoals de Apenheul, het Dolfinarium, Koningin Juliana Toren, Walibi World en voor de cultuurliefhebber Paleis het Loo in Apeldoorn.

Het huis is zeer luxe, de slaapkamers op de 1e etage zijn voorzien van airconditioning, er is een goed uitgeruste keuken en een hoogwaardige badkamer met ligbad en douche. Bij het huis horen twee parkeerplekken en er is een schuurtje waar u uw fietsen veilig opbergt. Het park biedt fietshuur, een jeu de boulesbaan en een kinderzwembad


close