Rcn De Jagerstee 5

Nederland, Gelderland, Epe
vanaf517


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Midden op de prachtige Veluwe ligt RCN de Jagerstee. Dit vakantiepark ligt niet alleen direct naast een prachtig natuurgebied, maar ook op het bospark zelf bepaalt de natuur het karakter.

Gedurende het hoogseizoen is dit een ideale locatie voor jonge gezinnen. Het gezellige animatieteam staat klaar om creatieve activiteiten te organiseren waarbij de kinderen snel vrienden zullen worden met Alex & Sammy. Het verwarmde openluchtzwembad is voorzien van een "ploeterbad" zodat ook de allerkleinste mee kunnen doen met de waterpret. Op sportief gebied zijn er vele plekken op het bospark met diverse sportmogelijkheden, zoals; voetbal- en volleybalveld en tafeltennistafels. Bij de grote sportvelden treft u ook het restaurant met gezellig terras. De perfecte plek voor een hapje en een drankje.

De ligging aan de Veluwe maakt dit vakantiepark ook zeer geschikt om in het voor- en najaar schitterende wandel- en fietstochten te maken. Eindeloos veel routes brengen u via een afwisselend landschap langs de mooiste plekjes. Op ca. 40km. ligt het hoogtepunt; Nationaal Park de Hoge Veluwe! Vanuit Epe (waar het vakantiepark gelegen is) zijn ook de zogeheten Hanzesteden Harderwijk (ca. 26km.) en Deventer (ca. 29km.) goed bereikbaar. De rijke historie maken deze steden zeer het bezoeken waard.

Vakantiepark RCN de Jagerstee biedt vele ingrediënten die een ideale mix vormen tot een heerlijk verblijf voor jong en oud.


close