Zeer goedBelvilla8.4

Prachtig Vrijstaand Huis Met Tuin Op De Veluwe

Nederland gelderland Epe

  • 6
  • 4
Prachtig Vrijstaand Huis Met Tuin Op De Veluwe

    Dit sfeervolle en vrijliggende vakantievilla met grote tuin is te vinden in Epe gelegen bij een kleinschalige recreatiepark De Veldkamp. Met 4 slaapkamers is het ideaal voor een vakantie met de familie. Ook mag je kosteloos 1 huisdier meenemen naar dit verblijf.

    Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Op het park bevind zich een verwarmd kinderzwembad en speeltuin. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden. Op loopafstand is er een snackbar, diverse restaurants, een kampwinkel en een golfbaan.
    In de tuin met terras kunnen zowel de kinderen als je trouwe viervoeter vrijuit rondrennen en spelen. Binnenshuis heb je de beschikking over een volledig uitgeruste keuken met onder andere een combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Verder is er een woonkamer met tv, badkamer, aparte toiletruimte en een van de slaapkamers. De rest van de slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping.

    Het vakantiehuis in Epe bevindt zich in een zeer rustige omgeving. Fraai gelegen op loopafstand van de Tongerense bossen en het Wisselse veen. Kortom, een goede uitvalbasis voor wandelaars en fietsers.
    Breng tijdens je verblijf ook vooral een bezoek aan Apeldoorn (23 km), Deventer (29 km) of Zwolle (31 km). Vind in de omgeving vele bezienswaardigheden, onder andere het Paleis het Loo, Kasteel Cannenburch en het verscholen Dorp.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Epe

    WeatherAPI.com