Zeer goedBelvilla8.9

Veluwse Specht

Nederland gelderland Garderen

  • 6
  • 3
Veluwse Specht

    Deze vrijstaande vakantiewoning ligt gelegen aan de rand van de bossen van de Veluwe. Dankzij deze fijne locatie kunt u direct vanaf de woning beginnen aan een wandeling door de natuur. Na een goede nachtrust geniet u tijdens een goede kop koffie van de fluitende vogels en opkomende zon vanaf het terras. De prachtige woonkamer is ontzettend ruim mede door het plafond dat is doorgetrokken tot in de nok van de woning. De keuken in de woning die van alle gemakken is voorzien zodat de lekkerste maaltijden gemakkelijk bereid kunnen worden. De badkamer is voorzien van een aparte douche en bad. De woning is gelegen naast Bospark de Wervelwind, daartegenover vindt u direct de bossen van de Veluwe om prachtige wandelingen of fietstochten te maken. Ga op ontdekkingstocht in de prachtige natuurgebieden van de Veluwe en leer dit prachtige Gelderse landschap kennen. Het perceel van ruim 1000 m2 biedt veel privacy! Er is voldoende privé parkeergelegenheid bij de woning.

    Winkels en eetgelegenheden vindt u voldoende in het gezellige centrum van Garderen. In de nabije omgeving is veel te beleven voor jong en oud(er). Zowel op sportief als op cultureel vlak. Het Kröller Müller Museum met bekende moderne kunst, dierentuin Burgers Zoo of dierenpark Amersfoort en Paleis het Loo zijn enkele aanraders.

    Een dagje er op uit? Doe de steden Apeldoorn, Amersfoort of Harderwijk aan om fijn een dagje te winkelen of om meer te weten te komen over de geschiedenis van deze steden. Voor kinderen is er ook voldoende vertier te vinden in de omgeving, denk hierbij bijvoorbeeld aan het Dolfinarium, de Apenheul of Julianatoren.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Garderen

    WeatherAPI.com