Zeer goedBelvilla8.3

Dassenburcht

Nederland gelderland Garderen

  • 4
  • 2
Dassenburcht

    Gelegen op een kleinschalig park in Garderen, vindt u deze comfortabele chalet. De compleet aangelegde en verzorgde tuin maakt het een heerlijke plek om te verblijven. Geniet van het fluiten van de vogels terwijl u fijn ontbijt op het terras. Huisdieren zijn zeker welkom. De tuin van het chalet is omheind, zodat de huisdieren ook fijn van het buiten zijn kunnen genieten. Dit chalet is gelegen op Bospark de Wervelwind in Garderen.

    Er zijn een legio aan mogelijkheden voor wandel- en fietsroutes. Wandel de avondzon tegemoet of maak een fijne ochtendwandeling. Het nabij gelegen natuurgebied van de Veluwe is zeker een bezoek waard. Wandel of fiets langs de prachtige heidevelden, grasvlakten en stuiflandschappen en geniet van de mooie vergezichten. In het dorp Garderen is de beeldentuin ook een aanrader. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt iets verderop, maar mag zeker niet overgeslagen worden. Maak gratis gebruik van de bekende witte fietsen om het landschap te verkennen. Het Kröller Müller museum is ook zeker een bezoek waard.

    Een dagje er op uit? Doe de steden Apeldoorn, Amersfoort of Harderwijk aan om fijn een dagje te winkelen of om meer te weten te komen over de geschiedenis van deze steden. Verder is er genoeg vertier voor de kinderen te vinden in deze omgeving. Denk bijvoorbeeld aan Burgers Zoo, Dierenpark Amersfoort of Pretpark Julianatoren. In Garderen zelf zijn het Klimbos en Moneytown te vinden.

    Er zijn twee parkeerplaatsen aanwezig bij het chalet.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Garderen

    WeatherAPI.com