GoedBelvilla7.3

Genieten In Garderen

Nederland gelderland Garderen

  • 4
  • 2
Genieten In Garderen

    Aan de rand van de Veluwe vindt u dit verrassend ruime vakantiehuisje. Vanaf het door coniferen omheinde terras geniet u ’s morgens tijdens het ontbijt al van het fluiten van de vogels en waant u zich meteen midden in de natuur. Nog meer genieten van de natuur? Dan hoeft u niet ver te zoeken! Wandel gewoon de bossen in aan de overkant van de straat. Daarnaast vindt u in natuurgebied de Veluwe natuurlijk een talloos aantal wandel- en fietspaden om alle mooie stukjes van Gelderland te ontdekken. Met een kwartier rijden bereikt u Nationaal Park de Hoge Veluwe al met haar prachtige weidevelden, waar u tevens het welbekende Kröller Müller museum kunt vinden.

    De woning is extra goed geïsoleerd en door de kachel kunt u genieten van een extra knusse sfeer. Deze combinatie zorgt ervoor dat u het gehele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in de woning. Vanuit de woonkamer bereikt u via een trap de eerste verdieping. Let op, de trap is aan de steile kant. Echter als u eenmaal boven bent ziet u dat beide slaapkamers u zeeën van ruimte bieden en luxe boxspring bedden om heerlijk tot rust te komen tijdens uw verblijf.
    Een dagje erop uit? Er zijn genoeg mogelijkheden! Denk aan het Klimbos of Monkeytown in Garderen, de Apenheul, Paleis het Loo, Julianatoren, Dierenpark Amersfoort of Burgers Zoo en ga zo maar door.

    Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw welverdiende vakantie!

    Aan de bovenzijde van de trap is een traphekje aanwezig.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Garderen

    WeatherAPI.com