UitstekendBelvilla9.1

Erve Baak

Nederland gelderland Haarlo

  • 6
  • 3
Erve Baak

    Logeren bij de boer doet veel mensen denken aan kamperen. Je kan echter ook kiezen voor deze comfortabele vakantiewoning op het erf van een actieve melkveehouderij. Rust en ruimte krijgen hier een nieuwe invulling. Vanuit de woning kijk je uit over het weidse landschap. De boerderij is actief in bedrijf, waardoor je kan meekijken hoe het toegaat in een modern melkveehoudersbedrijf.

    Deze regio is een ideaal gebied voor fietsers en wandelaars. Het onder wandelaars bekende Trekvogelpad ligt in de directe omgeving. Voor de fietsers is er de Flamingoroute, een fietsroute die voor een deel over Duits grondgebied loopt. Ook kanoën behoort tot de mogelijkheden. Erve Baak ligt vlak aan het riviertje de Berkel.

    De steden Winterswijk, Hengelo, Enschede en Vreden (Duitsland) liggen op ongeveer 20 km afstand. Gezellige vestingsteden Borculo en Groenlo op ongeveer 8 km afstand.

    Naast het wandelen en fietsen is ook een bezoek aan één van de vele in de omgeving te vinden musea een aanrader. Bezoek bijvoorbeeld het kristal- of brandweermuseum in het nabij gelegen dorp Borculo. Een andere aanrader is een bezoek aan de klompenfabriek in Beltrum. Deze klompenfabriek is de grootste van Europa!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Haarlo

    WeatherAPI.com