Belvilla-

Resort Aan De Maas 5

Nederland gelderland Kerkdriel

  • 6
  • 3
Resort Aan De Maas 5

    Dit vrijstaande, gelijkvloerse en moderne chalet staat op het gloednieuwe (2021) Resort aan de Maas, aan een zijtak van de gelijknamige rivier, vlakbij Kerkdriel.

    Het chalet is comfortabel en gezellig ingericht. Er is een woonkamer met TV en een open keuken met onder andere een afwasmachine en een combimagnetron. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met elk twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling, en één met een stapelbed. In de badkamer vindt u er een douche en een toilet en er is een apart toilet. In de badkamer vindt u er een douche en een toilet.

    Buiten beschikt u over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet. Eventuele, meerdere auto's kunnen op de centrale parkeerplaats worden geparkeerd.

    Houd u er rekening mee dat het gezien de indeling niet mogelijk is om een kinderbedje in de slaapkamer te plaatsen. Resort aan de Maas is een resort in ontwikkeling. Er kunnen dus werkzaamheden plaatsvinden. Overlast zal zoveel mogelijk tot een minimum worden beperkt.

    Op Resort aan de Maas zijn diverse soort vakantieverblijven te boeken van vier tot tien personen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Kerkdriel

    WeatherAPI.com