GoedBelvilla7.8

Resort De Achterhoek 8

Nederland gelderland Lochem

  • 10
  • 5
Resort De Achterhoek 8

    Resort De Achterhoek ligt in de prachtige natuur van de Gelderse Achterhoek, vlakbij het plaatsje Lochem. Deze streek staat bekend om de uitgestrekte bossen, eeuwenoude kastelen, boerderijen en gezellige stadjes zoals de Hanzesteden Zutphen en Deventer. De omgeving van het park is een geliefd fiets- en wandelgebied met ongerepte natuurschoon. Het park is 40 ha. groot en ruim van opzet, waarbij de oorspronkelijke begroeiing zoveel mogelijk intact gebleven is. Mooie oude bomen aangevuld met nieuwe beplanting maken van Resort De Achterhoek een echt groen park.

    Er zijn voldoende faciliteiten om tijdens uw vakantie niet stil te moeten zitten. In de recreatievijver is een kabelbaan aangelegd, succes verzekerd! Voor de kleintjes zijn er diverse speeltuintjes en natuurlijk het overdekte speelparadijs. Naast alle faciliteiten op Resort De Achterhoek zelf, vindt u in de directe omgeving van het park een golfbaan en een subtropisch zwemparadijs.

    Op Resort De Achterhoek vindt u verschillende type chalets en bungalows; van eenvoudig tot luxe met alle denkbare comfort. Geschikt voor gezinnen, maar ook voor grotere gezelschappen met 12 personen. U kunt vakantie vieren aan het water, grenzend aan het bos of dichtbij alle voorzieningen, de keuze is aan u!

    Op het centrale gedeelte van het park wordt momenteel gebouwd aan nieuwe vakantieverblijven. Wij proberen de overlast minimaal te houden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lochem

    WeatherAPI.com