Resort Veluwemeer 2

Nederland, Gelderland, Nunspeet
vanaf299


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Resort Veluwemeer opende in het 2016 haar poorten. Het ligt ca. 2 km. van het centrum van Nunspeet en direct aan het Veluwemeer.

Resort Veluwemeer is de perfecte combinatie voor mensen die van rust, natuur en watersport houden. U kunt vanaf hier prachtige fiets- en/of wandeltochten maken door één van Nederlands meest uitgestrekte natuurgebieden, Nationaal Park De Veluwe. Het resort ligt direct aan het Veluwemeer. Neemt u dus uw eigen boot mee en legt deze aan in de jachthaven, of huur een bootje bij de receptie.

Op het resort vindt u verder moderne sportvelden en (interactieve) speeltoestellen. Kinderen kunnen tevens meedoen met de Adventure Fun Club of een waterfiets, zeilbootje of surfplank huren.

In de omgeving is meer dan voldoende te beleven. Voor de liefhebbers van cultuur zijn de vestingstad Elburg, historisch Harderwijk of de Bataviawerf aanraders. Een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk is ook zeker de moeite waard. Er zijn meerdere steden die vanuit Resort Veluwemeer goed te bereiken zijn. Stuk voor stuk gezellige winkelsteden met oude centra, waar u prima kunt shoppen, heerlijk kunt eten of lekker van een drankje kunt genieten op één van de vele terrasjes. Voorbeelden zijn Zwolle (30 km.), Apeldoorn (32 km.), Deventer (38 km.), Amersfoort (43 km.) en iets verder weg, maar zeker niet minder interessant Arnhem (61 km.) Utrecht (65 km.) en Amsterdam (87 km.).

Kortom; een heerlijke stek om van uw welverdiende vakantie te genieten met voor ieder wat wils.


close