Zeer goedBelvilla8.8

Resort De Zanding 17

Nederland gelderland Otterlo

  • 4
  • 2
Resort De Zanding 17

    Dit moderne chalet ligt op het ruim opgezette vakantiepark Resort De Zanding, omringd door natuurgebieden, waaronder het Nationale Park De Hoge Veluwe, op 19 km. ten noordwesten van de gezellige stad Arnhem. Het kleinschalige centrum van Otterlo ligt op slechts 1,5 km., een kwartiertje lopen.

    Dit chalet heeft een stijlvolle, moderne uitstraling en is gebouwd in een L-vorm. Hierdoor en door de hoogte en vele raampartijen, voelt het chalet verrassend ruim aan. In de woonkamer heeft u naast een TV de beschikking over een gezellige sfeerhaard. Een schuifpui verschaft toegang tot het fijne terras. Er is tevens een open keuken met onder andere afwasmachine en combimagnetron. U beschikt u over twee slaapkamers, elk met twee 1-pers. bedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. In de badkamer vindt u er een douchecabine en een toilet.

    Buiten beschikt u over een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto direct bij het chalet.

    Op Resort De Zanding zijn diverse vakantiehuizen, chalets, villa's en tiny houses te boeken voor twee tot twintig personen.

    Resort De Zanding is een vakantiepark in ontwikkeling. Hierdoor kunnen er op delen van het vakantiepark (bouw)werkzaamheden plaatsvinden. Eventuele overlast zal zoveel mogelijk tot een minimum worden beperkt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Otterlo

    WeatherAPI.com