Belvilla-

Resort De Zanding 8

Nederland gelderland Otterlo

  • 4
  • 2
Resort De Zanding 8

    Dit comfortabele chalet ligt op het ruim opgezette vakantiepark Resort De Zanding, omringd door natuurgebieden, waaronder het Nationale Park De Hoge Veluwe, op 19 km. ten noordwesten van de gezellige stad Arnhem. Het kleinschalige centrum van Otterlo ligt op slechts 1,5 km., een kwartiertje lopen.

    Het gelijkvloerse chalet is comfortabel en compleet ingericht. In de woonkamer vindt u er een TV en de open keuken beschikt over onder andere een afwasmachine en een combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Een badkamer met douche en toilet maakt het geheel compleet.

    Via de openslaande deuren in de lichte erker bereikt u de tuin en het ruime terras met tuinmeubilair. Direct bij het chalet is er parkeergelegenheid voor één auto.

    Op Resort De Zanding zijn diverse vakantiehuizen, chalets, villa's en tiny houses te boeken voor twee tot twintig personen.

    Resort De Zanding is een vakantiepark in ontwikkeling. Hierdoor kunnen er op delen van het vakantiepark (bouw)werkzaamheden plaatsvinden. Eventuele overlast zal zoveel mogelijk tot een minimum worden beperkt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Otterlo

    WeatherAPI.com