UitstekendBelvilla9.3

Chalet Kieftveen 2-4pax Nr 571 Met Jacuzzi En Barr

Nederland gelderland Voorthuizen

  • 4
  • 2
Chalet Kieftveen 2-4pax Nr 571 Met Jacuzzi En Barr

    Deze prachtige beach hut is gelegen op een op een prachtig landgoed, midden op de Veluwe. Met de aanwezige luxe wellnessfaciliteiten is dit chalet uitermate geschikt voor een ontspannen verblijf met 2 tot 4 personen.

    De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige fietstochten door de indrukwekkende natuur. Het vakantiepark biedt fietsverhuur, een broodjes- en brunchservice/boxen, massage en wellness arrangementen. Er is een binnen- en een buitenzwembad en voor de kinderen speeltuinen en een animatieteam.

    Op een royaal perceel van ruim 400 m² geniet je ultiem van je eigen beach hut met hot tub en barrelsauna, beide houtgestookt. De badkamer bevindt zich in de vrijstaande blokhut buiten en is voorzien van een bad/douche met jetshowers, stoomcabine en sfeerverlichting. De hot tub en barrelsauna (sauna beschikbaar vanaf 23 februari '22!) in de tuin zijn bij de prijs inbegrepen en verscholen achter een hoge, groene haag om de privacy te garanderen. Manden met hout zijn tegen een kleine vergoeding vooraf te reserveren bij het chalet.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Voorthuizen

    WeatherAPI.com