Zeer goedBelvilla8.8

Villa Ten Hoeve

Nederland groningen Slochteren

  • 4
  • 2
Villa Ten Hoeve

    Deze sfeervolle rietgekapte woning ligt in Waterdorp het Schildmeer, een miniparkje gelegen aan de dorpsweg in het groene hart van de provincie Groningen, temidden van uitgestrekte landerijen en prachtige natuurgebieden.

    De woning is sfeervol en zeer comfortabel ingericht en beschikt over supersnelle Wifi via glasvezelkabel. De omgeving is uitermate geschikt voor watersportliefhebbers, maar zeker ook voor rustzoekers. Tijdens fiets-, wandel- of kanotochten zal je behalve in uitgestrekte landerijen ook in prachtige natuurgebieden terechtkomen.

    De woning is gelegen aan het Schildmeer op een perceel van circa 320 m2 en heeft een eigen aanlegplaats van ca. 11 m(diepte ong. 1.50m), met zwemtrap en tuindouche. Door de bouw van een fraai tuinhuis met grote schutting is er in de woning en in de tuin veel privacy ontstaan.

    Vanaf de woning heb je toegang tot het open vaarwater naar Appingedam, Groningen en de Wadden. Je kunt ook gebruik maken van een Canadese kano of een eenpersoons sit-on kano (tegen een kleine vergoeding ). In de dichtbijgelegen jachthaven ( ca 1 km) zijn mogelijkheden voor het huren van een boot. Fietsen zijn voor 5 euro te leen bij het huis of te huur in Appingedam.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Slochteren

    WeatherAPI.com