Pagedal 2

Nederland, Groningen, Stadskanaal
vanaf296


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vakantiepark Pagedal is een groot, autoluw vakantiepark op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Het ligt op ca. 3 km. van het centrum van Stadskanaal.

Er is meer dan voldoende te beleven voor jong en oud. Vlak naast het vakantiepark Pagedal, ligt het recreatiemeer de Pageplas. Een goede plek voor vissers, of om gewoon lekker te chillen op het strand van het meer. Op het park wordt een gevarieerd animatieprogramma verzorgd. Voor de kinderen zijn er activiteiten als knutselen, bakken, lasergamen of disco-zwemmen. In het Adventurepark zijn allerlei buitenactiviteiten te beleven. Voor de jongere kinderen is er de recreatiezone. Hier kunnen ze lekker met zand en water spelen en zich uitleven op het grote springkussen. Geen zin om te koken? U kunt terecht in het restaurant, of u kunt uw maaltijd laten bezorgen.

De omgeving is prima wandelend of fietsend te verkennen. Dit kan echter ook per kano vanaf het water. Winkelen kunt u in Stadskanaal (3 km.) en Groningen (50 km.), maar ook Emmen (30 km.) is prima te bereiken. U kunt ook een bezoek brengen aan Landgoed Tenaxx in Wedde (14 km.). Hier zorgen dinosauriërs voor spanning en sensatie. Voor de warme zomerdagen, is het DX Aventurepark in Gasselte (17 km.) een aanrader. In dit grootste open waterpark van Nederland zullen uw kinderen zich zeker vermaken. De vesting van Bourtange (21 km.) is een aanrader voor liefhebbers van geschiedenis. Andere tips voor dagtrips; Het Hunebedcentrum in Borger (18 km.), Plopsaland Indoor in Coevorden (50 km.), Wildlands Adventure Zoo in Emmen (30 km.), Kabouterland in Exloo (20 km.) en Attractiepark Sprookjesland in Zuidlaren (30 km.).

Vakantiepark Pagedal is autoluw. Dat wil zeggen dat u bij aankomst de auto even bij de accommodatie mag zetten om uw bagage uit te laden. Vervolgens kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats bij de ingang van het park.


close