Vakantiepark Emslandermeer 1

Nederland, Groningen, Vlagtwedde
vanaf327


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vakantiepark Emslandermeer is een groot vakantiepark in het oosten van de provincie Groningen, niet ver van de Nederlands-Duitse grens. Het dorpje Vlagtwedde ligt op ca. 1,5 km.

Vakantiepark Emslandermeer kent een groot aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Er zijn speeltuinen, sportvelden, minigolf, tennisbanen en natuurlijk het meer. Hierin kunt u prima zwemmen, kanoën of vissen. Bij minder weer kunt u terecht in het subtropisch zwemparadijs met kinderbad. Voor de volwassenen is er een aanbod aan wellness. Zo is er een solarium, infrarood- en traditionele sauna en een bubbelbad. Een (à la carte) restaurant en afhaalservice maken het geheel compleet. U kunt elke ochtend verse broodjes halen.

In de omgeving zijn ook vele dagtrips mogelijk. We noemen; Attractiepark Drouwenerzand in Drouwen (29 km.), Vesting Bourtange in de gelijknamige plaats (7,5 km.), Wellness Resort Fontana in Bad Nieuweschans (25 km.), Ballorig (een indoor speeltuin voor kinderen) in Stadskanaal (14 km.), Het Groninger Museum in Groningen (54 km.), Het Hunebedcentrum in Borger (30 km.), Wonderwereld in Ter Apel (23 km.) en Familiepark Rijk der Kabouters, leuk voor kinderen t/m 8 jaar oud in Eext (35 km.). U kunt natuurlijk ook steden in de buurt verkennen zoals Emmen (41 km.), Groningen (54 km.) of Assen (54 km.). Alle met een eigen karakter, maar mogelijkheden om te shoppen, cultuur te snuiven of gezellig te eten of borrelen in een leuk restaurant of terras zijn er altijd. (Lange) wandel- en/of fietstochten door de natuurrijke omgeving van Vakantiepark Emslandermeer zijn natuurlijk ook mogelijk.


close