Geen gegevensBelvilla

La Grande Maison Douce

Nederland noord-brabant Alphen

  • 16
  • 7
La Grande Maison Douce

    Deze werkelijk schitterende woonboerderij heeft het echt allemaal. Elke kamer is piekfijn ingericht met heel veel warmte en mooie details, uiteraard is er een grote houten tafel om lekker met z'n allen bij elkaar te zitten, en woonkamer met fijne comfortabele banken en unieke keuken. Overal waar je hier loopt zie en ontdek je steeds weer iets bijzonders.
    En dan loop je naar buiten waar de droom verder gaat, in de gigantische tuin zijn diverse zitjes gecreëerd, de jacuzzi is weggewerkt als sierelement in een terrastuin, en op weer een andere plek scharrelen kippen of is er een plekje met mooie waterpartijen en bijzondere bloemen. En alsof dat nog niet genoeg is, staat u nog een tweede gebouw ter beschikking met daarin een wintertuin waar u gezellig bij het haardvuur kunt zitten. Als klap op de vuurpijl treft u dan nog het wellness gedeelte met zwembad (LET OP: open van half april t/m september) en sauna. Gedurende de periode van oktober t/m half oktober kan er gebruik worden gemaakt van een extra jacuzzi (6 personen) zonder kosten. Dit huis is werkelijk een belevenis.

    Wij kunnen ons goed voorstellen dat u geen behoefte voelt om het huis te verlaten. Maar voor een dagje uit biedt deze regio ook genoeg. Verken bijvoorbeeld het mooie Breda met zijn ruime keuze aan horeca, ga een dagje naar de Efteling of de Beekse bergen. Of ga lekker wandelen of fietsen tussen de landerijen op de grens van Nederland en België.


    Deze woning ligt naast woning NL-5131-10 van dezelfde eigenaar, maar zijn d.m.v. een weg gescheiden van elkaar.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Alphen

    WeatherAPI.com