UitstekendBelvilla9.2

Vakantiepark Schaijk 8

Nederland noord-brabant Schaijk

  • 6
  • 3
Vakantiepark Schaijk 8

    Vakantiepark Schaijk, gelegen op slechts 2 km. van het centrum van de gelijknamige plaats, opent voorjaar 2019 haar deuren.

    Het voordeel van een nieuw vakantiepark, is dat je faciliteiten tot je beschikking hebt die in Nederland nog niet gebruikelijk zijn. Zo is er een watersplashpark met verschillende wateractiviteiten voor jong en oud en is er een indoor speelbos. Hier zullen de kleintjes (bij slecht weer) zich prima vermaken en heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Natuurlijk is er ook een "gewone" speeltuin, zijn er bowlingbanen en is er een restaurant met afhaalservice. Op het park hoeft u zich dus geen moment te vervelen.

    De bijzondere lodges liggen aan de waterkant, middenin het bos of verscholen in het glooiende landschap.

    Ook in de omgeving is er meer dan voldoende te beleven. Zo is er het natuurgebied De Maashorst met nog echt wilde natuur. Hier vindt u aardbreuken, stuifduinen en echte wilde grazers zoals de Wisent en de Exmoorpony. Er zijn ook diverse leuke dorpjes die u kunt bezoeken. We noemen Schaijk (2 km.), Grave (10 km.) en Ravenstein (10 km.). Maar ook diverse grotere steden zijn vanuit Vakantiepark Schaijk prima te bereiken. 's-Hertogenbosch (28 km.), Nijmegen (26 km.), Oss (12 km.), Arnhem (44 km.). Eindhoven (45 km.) en Tilburg (47 km.) zijn allemaal steden met een eigen karakter, maar altijd met resaurants, terrasjes en diverse culturele mogelijkheden. Ook pret- en attractieparken behoren tot de mogelijkheden voor dagtrips. De Beekse Bergen in Hilvarenbeek (50 km.), De Efteling in Kaatsheuvel (51 km.), Klim & Avonturenbos Rock 'n Rivers in Goirle (55 km.) en Zoo Parc Overloon in Overloon (36 km.) zijn slechts enkele voorbeelden.

    Vakantiepark Schaijk is een topbestemming met voor ieder wat wils.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Schaijk

    WeatherAPI.com