UitstekendBelvilla10

Resort De Heihorsten 10

Nederland noord-brabant Someren

  • 10
  • 5
Resort De Heihorsten 10

    Deze luxe vrijstaande en rietgedekte villa's staan op Resort De Heihorsten, dat in de zomer van 2021 haar poorten opende. Het ligt op 5,5 km. van het kleinschalige centrum van Someren, aan de golfbaan, 20 km. van de stad Eindhoven.

    Binnen beschikt u over alles wat u bij een villa van deze tijd mag verwachten; een fijne woonkamer met TV en een serre, een open keuken met onder andere afwasmachine en een combimagnetron en drie slaapkamers, waarvan één met een badkamer ensuite met inloopdouche. Er is tevens een tweede badkamer met inloopdouche en toilet. Boven vindt u er nog twee slaapkamers. Alle bedden zijn van het type 1-pers. boxspringbed, al dan niet in een 2-pers. opstelling. In enkele villa's staat er in één van de slaapkamers een stapelbed in plaats van twee 1-pers. bedden. De derde badkamer, op de eerste etage, beschikt over een inloopdouche. Er is tevens een apart toilet in de hal en op de overloop. De slaapkamers, badkamer en het toilet liggen drie traptreden lager dan de rest van de begane grond.

    Buiten vindt u er een fijne tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's direct bij de villa.

    Op Resort de Heihorsten zijn verschillende villa's te boeken voor vier tot acht personen.

    Vakantiepark Resort de Heihorsten is een park in aanbouw. Er kan sprake zijn van enige overlast. Het resort doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Someren

    WeatherAPI.com