UitstekendBelvilla9.2

De Pastorie

Nederland noord-brabant Valkenswaard

  • 12
  • 5
De Pastorie

    Het is een sfeervol, royaal en “warm” ingerichte woning, die plek biedt aan 12 personen, ligt op een enorm stuk grond en grenst aan de achterzijde rechtstreeks aan rivier De Dommel….waar je bij mooi weer zo in je bootje het water op kunt. Er staan ligstoelen klaar, is een terras met stoere steigerhouten eettafel en er grazen schapen in je eigen weilandje. Toch nog even eropuit….? Je loopt te voet natuurgebied de Malpie in of je kunt met de fiets prachtige tochten maken. Dé plek voor een heerlijke “buiten” vakantie met familie en vrienden. Uiteraard zijn uw huisdieren van harte welkom.

    “De Pastorie”, gevestigd in een prachtig statig pand (ca 1.000 m3) straalt warmte en authenticiteit uit. Door het gebruik van warme kleuren, gecombineerd met stoere materialen is deze woning een genot om in te verblijven! Natuurlijk zijn ook hier bij aankomst onze bedden opgedekt, brandt het licht en is de kachel aan.

    Buiten is de achtertuin afgesloten met een poort, zodat kinderen lekker buiten kunnen spelen zonder dat ze de weg op kunnen. In de tuin staat een eeuwen oude beuk, lopen de schapen in het weiland, ligt de jeu de boules baan voor je klaar en vind je rivier de Dommel aan de achterzijde van de tuin.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Valkenswaard

    WeatherAPI.com