UitstekendBelvilla9.1

Hof Van Craeck I

Nederland noord-holland Bergen

  • 2
  • 1
Hof Van Craeck I

    Dit vakantiehuis in Bergen is een luxe appartement, gelegen in een vakantiehuis met nog 2 andere appartementen (II & III), op loopafstand van het centrum van Bergen. De woning is geschikt voor twee personen. In combinatie met de twee andere appartementen is het ook zeer geschikt voor samen reizende stellen die toch hun privacy willen hebben.

    De woonkamer van dit appartement is gezellig en stijlvol met pittige vuurrode stoelen en een mooi bijpassend schilderij erboven. Er is een knus keukentje dat van alle gemakken is voorzien. Het appartement is gelijkvloers en tot in de puntjes verzorgd. Het zal u tijdens uw vakantie aan niets ontbreken en de eigenaar die ernaast woont zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

    In het kunstenaarsdorp Bergen kunt u prachtige wandelingen maken in de lommerrijke lanen waar veel dichters en kunstenaars inspiratie vonden. Verder kunt u heerlijk fietsen of wandelen in de duinen of in het Bergerbos. Een strandwandeling langs de kust van Bergen aan Zee is natuurlijk ook prachtig. Tip: "Bezoek eens op zaterdag de gezellige markt rondom de Ruinekerk in hartje Bergen". En een bezoekje aan kaasstad Alkmaar is ook een onvergetelijke ervaring.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bergen

    WeatherAPI.com