Zeer goedBelvilla8.4

Huize Elja

Nederland noord-holland Bergen

  • 8
  • 3
Huize Elja

    Gelegen tussen Schoorl en de zee vind je dit vakantiehuis. Het is de perfecte verblijfplaats voor 8 personen in het kleine plaatsje genaamd Groet. Kinderen kunnen zich ook prima vermaken in dit vakantiehuis. Het huis beschikt over een tuin met overdekt terras.

    In het dorpje Groet kun je genieten van de rust. Het is echter ook een perfecte uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes. Zo ligt het vakantiehuis vlakbij zee. Wandel over de hoge duinen en geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee. Zou je willen weten hoe het leven in de zee is? Breng dan een bezoek aan het Zee Acquarium in Bergen aan Zee. Daarnaast zijn uitstapjes naar steden als Schoorl, Egmond en Bergen een echte aanrader. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan de hoofdstad Amsterdam. Hier is genoeg vermaak te vinden en met een uurtje rijden mag deze stad niet over geslagen worden.

    De omgeving leent zich ook nog eens perfect voor fiets- en wandeltochten. Het is verder leuk voor de kleineren onder ons om de dieren te bezoeken in Dierenpark Blanckendaell of Vlindertuin Vlindorado. In recreatiegebied Geestmerambacht kan iedereen zich vermaken, beoefen een watersport of ga paardrijden of mountainbiken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bergen

    WeatherAPI.com