Belvilla-

Vakantiepark 't Eibernest Texel 3

Nederland noord-holland De Cocksdorp

  • 4
  • 2
Vakantiepark 't Eibernest Texel 3

    Vakantie op een eiland begint altijd net even eerder. Wanneer u in Den Helder op de boot stapt is de overtocht naar Texel geen onderdeel van de reis meer, maar van de vakantie. Het enige dat u dan nog nodig heeft is een fijne uitvalsbasis om dit Waddeneiland te gaan ontdekken. Het kleinschalige Vakantiepark 't Eibernest is de perfecte plek om die ontdekkingstocht volledig in te richten zoals u dat wilt.

    In slechts 25 minuten rijdt u vanaf de boot naar De Cocksdorp, aan de andere kant van het eiland, waar dit rustige vakantiepark is gelegen. Eenmaal aangekomen heeft u de auto in principe niet meer nodig, want Texel is namelijk een fietseiland bij uitstek. Via de vele kilometers aan fietspaden komt u langs duin, bos en strand. Wilt u echt de natuur in? Gaat u dan te voet. U komt op prachtige plekken en zult de natuur door de stilte óf juist het geluid van de diverse vogels, extra beleven.
    Rondom Texel zwemmen veel zeehonden. Zeehondenopvang Ecomare (13km. te fiets) is dan ook leuk en interessant uitje voor het hele gezin. Wilt u deze prachtige dieren in het wild zien, dan zijn er ook excursies te boeken die u per boot langs de zandbanken brengen waar ze leven.

    De zomer op Texel is natuurlijk ook de perfecte plek voor een strandvakantie. Vanaf het vakantiepark is het slechts 3,5km. naar het prachtige zandstrand op het Noordelijkste punt van Texel. De Koog (12km. te fiets) is dé badplaats dat beschikt over een levendig strand en gezellig dorp.

    Op loopafstand van het park zijn vele faciliteiten, zoals bijvoorbeeld: zwembad, klimpark, 18 holes golfbaan, minigolf en verschillende horecagelegenheden. Een vakantie op Texel brengt eindeloos veel mogelijkheden met zich mee. Het is daarom des te fijner om te weten dat u, na een heerlijke dag, bij terugkomst op Vakantiepark ’t Eibernest in de luwte kunt genieten van de rust.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor De Cocksdorp

    WeatherAPI.com