Belvilla-

Vakantiepark Molengroet 2

Nederland noord-holland Noord-Scharwoude

  • 4
  • 2
Vakantiepark Molengroet 2

    Vakantiepark Molengroet is een gezellig familiepark, gelegen op loopafstand van het Recreatiegebied Geestmerambacht en op slechts 9 km. van de gezellige kaasstad Alkmaar.

    De diverse chalets liggen verspreid over dit groene, gezellige en kindvriendelijke vakantiepark. U hoeft zich hier echt geen moment te vervelen. Zo is er een openlucht zwembad, een sportveld, diverse speeltoestellen verspreid over het park, een air-trampoline, een jeu-de-boules baan, een animatieteam voor kinderen tijdens de zomervakantie, fiets- en skelterverhuur en er is een (afhaal)restaurant waar u tevens dagelijks uw verse (warme) broodjes kunt bestellen en afhalen. Indien u toch liever de recreatieplas van Geestmerambacht opzoekt, heeft u maar een paar minuten nodig. Hier vindt u diverse strandjes, speeltuinen en twee horecagelegenheden. Voor de mountainbiker is er het leuke single-track mountainbike parcours. De start bevindt zich op de centrale parkeerplaats van het recreatiegebied, op een steenworp afstand van Vakantiepark Molengroet. Ook goed te doen voor de beginnende mountainbiker. Het is tevens een fijn wandelgebied met een grote diversiteit aan flora en fauna.

    Vakantiepark Molengroet leent zich ook prima als uitvalsbasis voor het maken van dagtrips. De mooie Noordzeestranden vindt u er al op ca. 14 km. per fiets. Een mooie wandeling in het schitterende en uitgestrekte duingebied van Schoorl en Bergen mag voor de natuurliefhebber niet ontbreken. Voor de kinderen noemen we De Holle Bolle Boom voor eten, spelen en waterplezier in Tuijtenhorn (4,9 km.), Vlindorado in Waarland (8 km.), dierentuin Landgoed Hoederdaell in Anna Paulowna (25 km.) en dierenpark Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn (7,5 km.). Ook zijn er diverse steden die het bezoeken meer dan waard zijn. Alle met een eigen sfeer en karakter, maar met gezellige winkels, restaurants en cultuur. We noemden al Alkmaar (9 km.), maar ook de historische steden Medemblik (26 km.), Hoorn (29 km.) en Enkhuizen (43 km.) zijn het bezoeken zeker waard. Vanaf Station Alkmaar, bereikt u het centrum van bruisend Amsterdam in ca. 35 minuten per trein. Ook de gezellige badplaatsen Bergen en Egmond en Schoorl met haar bekende Klimduin zijn prima te bereiken.

    Vakantiepark Molengroet, een fijne vakantiebestemming voor iedereen!



    Foto's

    Locatie

    Weer voor Noord-Scharwoude

    WeatherAPI.com