Zeer goedBelvilla8.8

De Reker Zon

Nederland noord-holland Warmenhuizen

  • 4
  • 2
De Reker Zon

    Dit leuke vakantiehuis ligt op een kleinschalig recreatiepark in Warmenhuizen. Warmenhuizen ligt vlakbij de kustplaats Schoorl met haar prachtige duinen en het lange strand.

    Bij binnenkomst ziet u gelijk dat alles lekker licht is en door de grote ramen het zonnetje in huis haalt. Beneden is een ruime woonkamer met een heerlijke openhaard waar u gezellig met z'n allen omheen kunt zitten. De keuken is open en van alle gemakken voorzien. Boven zijn twee ruime slaapkamers. De tuin is omheind met een groene omheining zodat u geheel privé van de zon kan genieten.

    De omgeving van Schoorl staat bekend om het prachtige natuurgebied de Schoorlse Duinen. Dit is het breedste en hoogste duingebied van Noord-Holland met de prachtige bossen en duinen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Bij het buitencentrum Schoorl worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook zijn de steden zoals Alkmaar, Met de gezellige kaasmarkt op vrijdag, of Schagen met in het hoogseizoen de West-Friese Markt prima op de fiets of auto te bereiken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Warmenhuizen

    WeatherAPI.com