AangenaamBelvilla6.4

Resort De Rijp 21

Nederland noord-holland West-Graftdijk

  • 4
  • 1
Resort De Rijp 21

    Resort De Rijp ligt centraal in Noord-Holland. Midden in de polder maar op korte afstand van grote steden als Amsterdam, Alkmaar en Zaanstad. Het park is medio 2012 geopend en beschikt over moderne vakantievilla's, gebouwd in de Zaanse stijl, typerdend voor dit gedeelte van Nederland.

    Er kan gebruik gemaakt worden van de algemene faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, tennisbanen, speeltuin, openlucht zwembad en fietsverhuur.

    Buiten het park is ook meer dan voldoende te beleven. Binnen een straal van tien autominuten afstand, keer je eenvoudig terug naar de sfeer van de 17de eeuw. Dit kan in dorpen als De Rijp, Middenbeemster of Driehuizen en natuurlijk bij de Zaanse Schans. Bezoek ook de molens in de Schermer, die onlangs nog geheel gerestaureerd zijn. Ook de historische steden en plaatsjes als Hoorn, Volendam of Edam zijn eenvoudig te bereiken en een bezoek zeker waard. Het IJsselmeer, de Noordzee en de mooie Hollandse duingebieden zijn ook prima te bereiken. Oók per fiets!

    De authentieke bouwstijl, het waterrijke gebied en de centrale ligging tezamen vormen de ingrediënten die Villapark De Rijp tot een prima toeristische locatie maken. Landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water, Villapark De Rijp biedt al deze mogelijkheden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor West-Graftdijk

    WeatherAPI.com