Vakantiecentrum 't Schuttenbelt 1

Nederland, Overijssel, Enter
vanaf518


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

In een buitengebied van het gezellige plaatsje Enter ligt Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Dit vakantiepark kent een rijke geschiedenis als camping (dat nog altijd onderdeel uitmaakt van het park), maar is ook voorbereid op de toekomst door het aanbieden van enkele zeer fraaie en moderne accommodaties. Het comfort van nu, met de gezelligheid van toen!

't Schuttenbelt heeft diverse faciliteiten waardoor het een uitstekende bestemming is voor gezinnen met kinderen. Zo is er een buitenzwembad mét waterglijbaan en peuterbad. Er zijn verschillende sportvelden en diverse speeltuinen. Bovendien is er tijdens de schoolvakanties een animatieteam aanwezig en is gedurende dezelfde periode de snackbar geopend. Een uitstapje naar Avonturenpark Hellendoorn (ca. 21km.) zal bij de kinderen zeker in de smaak vallen.

Bent u buiten de hoogseizoenen op zoek naar een rustige plek omringt door prachtige natuur? Ook dan bent u bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt aan het juiste adres. Het is een perfecte uitvalsbasis om prachtige wandel- en fietstochten te maken door het Twentse landschap. De Holterberg en de Sallandse Heuvelrug zijn beide op fietsafstand van het vakantiepark en mogen natuurlijk niet ontbreken in uw fietstocht. Het bekende kunststadje Ootmarsum (ca. 29km.) is ook zeker een keer het bezoeken waard.

De veelzijdigheid van Vakantiecentrum 't Schuttenbelt en omgeving maakt het zeer geschikt voor jong en oud!


close