Belvilla-

Logies Paal 4 Giethoorn - 2 Persoons

Nederland overijssel Giethoorn

  • 2
  • 2
Logies Paal 4 Giethoorn - 2 Persoons

    Je verblijft in een sfeervol Logies in het Centrum van Giethoorn met veel voorzieningen op loopafstand. Zoals supermarkt, café-restaurants, musea, boot- en fietsverhuur. De Logies heeft 2 slaapkamers en is zeer geschikt voor 2 personen. Vers ontbijt is gratis en wordt elke dag geserveerd in de Tonckenskamer (zie foto eetkamer).
    U kunt als het goed weer is gebruik maken van de gratis 3 pers. Canadese Kano of een bootje huren. Of opstappen op een rondvaartboot. Natuurliefhebbers zullen zeker aan hun trekken komen in deze regio.

    Direct voor de logies ligt de Dorpsgracht. Van daaruit kunt u eenvoudig naar het meer varen, naar de Bovenwiede, op 0,5 km afstand! Of naar de Grachten en Meren in de omgeving. Ook kunt u een mooie wandel of fietstocht naar Dwarsgracht maken. Of naar Meppel, voor het Subtropisch Zwembad met Klimpark. Op 13 km kun je golfen. Het appartement heeft een eigen Entree en Hal en ligt op de 1e etage Het heeft een woonkamer, keuken, 2 badkamers en 2 slaapkamers met ieder twee 1-persoonsbedden. Je kunt dus ook apart slapen.

    Buiten beschik je over meerdere terrassen. Electrische BBQ aanwezig. Eigen BBQ met vuur niet toegestaan i.v.m. omliggende rieten daken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Giethoorn

    WeatherAPI.com