Design Farmers Barn Twente

Nederland, Overijssel, Haaksbergen
vanaf498


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Prachtig vrijstaand vakantiehuis met openslaande deuren naar de tuin en het terras waar u heerlijk buiten kunt zitten. Tegelijk kunt u gebruik maken van de barbecue. De woning is geschikt voor 4 personen en is gelegen in het natuurgebied van Twente. De woning is om deze reden zeer geschikt voor rust zoekers en natuurliefhebbers en biedt de perfecte uitvalbasis voor een fijn verblijf.

Het vakantiehuis is sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken en luxe die u nodig heeft tijdens de vakantie. De twee slaapkamers, woon/eetkamer, open keuken en badkamer zijn allemaal gelegen op de begane grond. De woning is stylisch ingericht en creëert een gevoel van rust door de luxe en de omgeving waar de woning is gelegen. Wie weet ziet u zelfs reeën lopen wanneer u 's ochtends vroeg over de heide uitkijkt. In de zomermaanden lopen er lammetjes in de weide en als u goed op let spot u wellicht een van de hazen of fazanten die wel eens op bezoek komen.

De woning is gelegen op het erf van de eigenaar, maar uw privacy wordt volledig gewaarborgd. Om de woning ligt een groot landgoed van de eigenaar waar u gebruik van kunt maken. Voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden om buiten te spelen.

Het vakantiehuis bevindt zich nabij het Twentsche Haaksbergen, tussen de Buurse heide, de veengebieden en de Duitse grens. Het veengebied is uitstekend geschikt voor wandel-, fiets- en paardrijtochten. De atb-route (60km) loopt op een steenworp afstand langs het huis. Ook vele mooie zand- en ruiterpaden zijn binnen handbereik. De omgeving biedt uitstapjes voor iedereen. Natuurgebied Lutterzand en het Springendal bieden diverse wandel- en fietsmogelijkheden, cultuurliefhebbers kunnen terecht in het Duitse Bad Bentheim, Oldenzaal of het pittoreske stadje Ootmarsum. Kinderen kunnen zich vermaken in het Duitse dierenpark Nordhorn. Voor elk wat wils dus; een prachtige uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf in Twente!


close