Bungalow.Net-

Wellness Lodge XXL 6 people

Nederland overijssel Hellendoorn

  • 6
  • 3
Wellness Lodge XXL 6 people

    Zodra u Hof van Salland nadert zult u met verbazing om u heen kijken. Is dit Nederland? De Sallandse Heuvelrug doet zijn naam eer aan. Prachtig glooiende heuvels met dichte bossen en uitgestrekte heidevelden zorgen ervoor dat u zich in een compleet andere wereld waant.

    Het gloednieuwe vakantieresort Hof van Salland sluit naadloos aan bij deze schitterende omgeving. Ruim opgezet en voorzien van o.a. een tennisbaan en restaurant waar u de hele dag terecht kunt. Van ontbijt tot diner én voor dat goede glas wijn om de dag mee af te sluiten. Wat direct opvalt aan de luxe woningen op Hof van Salland is de typische Twents Saksische bouwstijl, deze landelijke uitstraling werkt absoluut rustgevend. En dat is ook precies waar het resort voor staat; in alle rust en genieten van deze luxe en overweldigende natuur. Hof van Salland is een park in aanbouw, nog niet alle centrumvoorzieningen zijn gerealiseerd en nog niet alle woningen zijn gereed. Het beheer van het park zal alles in het werk stellen om mogelijke overlast tot een minimum te beperken.

    Faciliteiten die gereed zijn: Receptie - Fietsverhuur - Tennisbaan - Restaurant/Grand Café met buitenterras - Verwarmd buitenzwembad

    Sterke punten van Hof van Holland:
    - Luxe woningen in typisch Twents-Saksische stijl
    - Luxe wellness mogelijkheden in uw accommodatie
    - Tal van fiets- en wandelroutes door uitgestrekte natuur

    Hof van Salland is een vuurwerkvrij park.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Hellendoorn

    WeatherAPI.com