Vakantiepark Hessenheem 5

Nederland, Overijssel, Markelo
vanaf461


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vakantiepark Hessenheem biedt in het klein waar de regio zo om bekend staat; rust en natuur. Op een apart deel, aan de rand van de Markelose bossen en in het verlengde van Buitencentrum Hessenheem, zijn de accommodaties speels gesitueerd tussen de prachtige bomen. Een mooi aangelegde waterstroom, met romantische bruggetjes, manoeuvreert zich dwars door het vakantiepark langs de luxe chalets.

Hoewel Vakantiepark Hessenheem gekenmerkt wordt door de rust, kunt u gebruik maken van de faciliteiten die het naastgelegen Buitencentrum u te bieden heeft. Op mooie zomerdagen kunt u bijvoorbeeld een duik nemen in het zwembad en u kunt een hapje eten bij Buur & Buuf, een begrip in de directe omgeving.

Het gezellige dorpje Markelo ligt op zo'n 2,5km. en heeft leuke winkels, enkele musea en gezellige terrasjes te bieden. De natuurliefhebber wordt in deze regio op zijn/haar wenken bedient. Natuurgebied De Borkeld en de Sallandse Heuvelrug zijn beide op fietsafstand gelegen en bieden u ontelbaar mooie wandel- en fietsroutes. Mocht u zelf geen fietsen hebben meegenomen, dan kunt u deze huren op het vakantiepark. De stad Deventer (ca. 30km.) heeft een rijke historie en het gezellige centrum heeft veel bezienswaardigheden.

Vakantiepark Hessenheem is een heerlijke uitvalsbasis om het prachtige Twente te ontdekken.


close