GoedBelvilla7.9

Huisje Arti

Nederland overijssel Ommen

  • 4
  • 2
Huisje Arti

    Nabij Ommen, in het Vechtdal, is dit vrijstaande chalet gelegen en is geschikt voor 4 personen. Het biedt een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie of een weekend er tussenuit! De omgeving en de rust rondom de woning is een unieke ervaring en kunt u in alle rust genieten van de vrijheid.
    De gehele woning is gelijkvloers. Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt gebruik maken van het openlucht zwembad op het park, maar ook van de all-weather tennisbaan. Fietsen kunt u op loopafstand huren.

    Het chalet is in zijn geheel gelegen op de begane grond en beschikt over een eigen tuin, terras en tuinmeubilair. Het chalet is gezellig ingericht met onder andere Kunst en leesboeken, wandel en fietskaarten en muziek uitgerust, maar ook neutraal ingericht met comfortabele banken.

    Voor cultuur- en tuinliefhebbers is het chalet een prima uitvalsbasis om in de nabije omgeving het hart op te halen. Op nog geen 45 minuten fietsen 2 beroemde siertuinen; namelijk die van Ada Hofman (vijvertuin)te Hardenberg en van Mien Ruys te Dedemsvaart, beiden geopend vanaf 1 april t/m 31 oktober. Met 50 minuten fietsen zit u in Witharen bij de galerie & grote beeldentuin van Atelier Witharen. Deze prachtige beeldentuin is ook een deel van te winter geopend namelijk van medio nov tot medio januari.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ommen

    WeatherAPI.com