Vakantiepark De Lindenberg 6

Nederland, Overijssel, Rijssen-Holten
vanaf300


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vakantiepark de Lindenberg is een sfeervol familiebedrijf met een natuurrijk en authentiek karakter. U bent echt even helemaal weg…

Op het park zijn diverse faciliteiten voor jong en oud. Het verwarmde buitenzwembad, afhankelijk van de weersomstandigheden, is geopend van begin mei tot half september en biedt op mooie dagen absoluut uitkomst. Voor de kids is er een mooie speeltuin; zowel buiten als binnen waardoor speelplezier gegarandeerd is ongeacht het weer. De sportievelingen kunnen zich uitleven op de tennisbaan. De gezellige horeca is een uitgelezen plek om tussendoor een lekker hapje of drankje te doen. U kunt er zelfs een gevarieerd dinerbuffet reserveren. En hoeveel vakantieparken kent u met een museum? De Lindenberg heeft het! In de brasserie vindt u een waar emaillemuseum.

De locatie van Vakantiepark de Lindenberg maakt dat het een waar paradijs is voor wandel- en fietsliefhebbers. Met Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug op steenworp afstand kunt u naar hartenlust unieke tochten door de prachtige natuur maken. De regio’s Salland, Twente en de Reggestreek bieden bovendien heel veel leuke dorpjes waar u onderweg even kunt stoppen.

Holten (waar het De Lindenberg gelegen is) en omgeving bieden zeer veel mogelijkheden voor het maken van leuke uitstapjes. Is het slecht weer maar willen de kinderen toch zwemmen, dan is het subtropisch zwemparadijs in Deventer (ca. 18km.) zeker de moeite waard. Het centrum van deze historische Hanzestad is daarmee natuurlijk goed te combineren. Voor meer spanning en sensatie kunt u terecht bij Avonturenpark Hellendoorn (ca. 20km.).

De veelzijdigheid van Vakantiepark de Lindenberg en omgeving is ongekend. Met al deze inspanningen is het fijn te weten dat u op het park pure rust zult beleven!


close