Geen gegevensBelvilla

Vakantiepark Mölke 10

Nederland overijssel Zuna

  • 4
  • 2
Vakantiepark Mölke 10

    In het kleine plaatsje Zuna bij Rijssen is het mooie en met 5 sterren bekroonde Vakantiepark Mölke gelegen. Dit park is het beste te omschrijven als een rustige locatie met enorm veel mogelijkheden, zowel op het park als in de natuurrijke omgeving.

    Het grote voordeel is dat er veel faciliteiten zijn voor jong en oud en dat deze niet alleen buiten zijn, maar ook binnen! Bij goed weer zult u zich absoluut vermaken met bijvoorbeeld een tochtje in een fluisterboot, door te vissen in geweldig viswater, op het heerlijke zandstrand aan de rivier De Regge en bij één van de vele excursies die u bij de receptie kunt boeken. Ook het recreatieteam staat weer klaar om de kinderen een onvergetelijke tijd te geven. Maar ook bij minder weer gaat u zich zeker niet vervelen. Op het park kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad en de bowlingbaan. En speciaal voor de kinderen is er een binnenspeeltuin. Uiteraard is het ook mogelijk om een lekker hapje te eten met elkaar in het restaurant.

    Vakantiepark Mölke ligt op de grens van Salland en Twente. Dit is goed nieuws voor de wandel- en fietsliefhebbers. Twente beschikt over honderden kilometers aan schitterende routes en Nationaal Park ‘De Sallandse Heuvelrug’ is natuurlijk de perfecte locatie voor een dosis adembenemende natuur. Voor gezellige dagtrips met de kinderen kunt u bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendoorn (ca. 11km.), Attractiepark Slagharen (ca. 47km.) en de Apenheul (ca. 60km.), maar IJsboerderij ’n Mors (ca. 5km.) is ook zeker een bezoekje waard voor een overheerlijk ijsje én kijkje achter de schermen. De historische steden Deventer (ca. 35km.) en Enschede (ca. 40km.) zijn zeer geschikt voor een prettige combinatie van cultuur en shoppen.

    Wat uw bedoeling ook is tijdens uw verblijf; Vakantiepark Mölke en haar omgeving leveren op maat!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Zuna

    WeatherAPI.com