Belvilla-

Vakantiepark Hof Van Zeeland 4

Nederland zeeland Heinkenszand

  • 6
  • 3
Vakantiepark Hof Van Zeeland 4

    Vakantiepark Hof van Zeeland ligt verscholen tussen het groen, in het zuidelijke deel van Zuid-Beveland in de provincie Zeeland. Het vakantiepark, dat op 2 km afstand van het centrum van het dorp Heinkenszand ligt, grenst aan de “De Stelleplas”, een zoetwaterplas van wel 10 ha groot.

    Vakantiepark Hof van Zeeland beschikt over een restaurant, een brasserie en een snackbar. Daarnaast is er een buitenzwembad, een speeltuin, een trampoline, een animatieprogramma (tijdens schoolvakanties) en fietsverhuur.

    Vakantiepark Hof van Zeeland is een uitstekende uitvalsbasis om de provincie Zeeland te verkennen. Zo vindt u hier diverse wandelroutes en leiden fietspaden langs afwisselende landschappen van bosrijke gebieden en landbouwgebieden. Strandliefhebbers kunnen heerlijk uitwaaien op het Noordzeestrand, dat op twintig minuten rijden van het vakantiepark ligt. Het mooie stadje Veere, gelegen aan het Veerse Meer, met haar oude straatjes, authentieke winkels, gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants, heeft een aantal mooie bezienswaardigheden zoals de Campveerse Toren, het Stadhuis en de Schotse huizen. Ook de bekende havenplaats Yerseke is zeker een bezoek waard. Yerseke ligt aan de Oosterschelde en staat bekend om haar mosselen. Daarnaast vindt u hier ook het Oosterscheldemuseum, dat de geschiedenis van de mossel- en oesterteelt in Yerseke vertelt. De steden Middelburg, Goes, Zierikzee en Vlissingen zijn eveneens aanraders.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Heinkenszand

    WeatherAPI.com