Prins Willem 29b

Nederland, Zuid-Holland, Den Haag
vanaf1419


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Met een perfecte ligging op 650 meter van het strand ligt dit moderne appartement in het hart van Scheveningen. Met de tram bent u bovendien binnen 12 minuten in het centrum van Den Haag.

Uw appartement op derde verdieping (twee eenvoudige trappen naar boven, geen lift) biedt een mooie woonruimte met moderne meubels, twee slaapkamers met smart-tv, een volledig uitgeruste keuken, een eigen wasmachine / droger, twee badkamers met regendouche en een extra gastentoilet . Bovendien kunnen de elektrische zonwering zonwering blokkeren om het appartement koel te houden. Maar wat dit appartement echt uniek maakt, is het grote dakterras vanwaar je een panoramisch uitzicht hebt op de omgeving. Dankzij de airconditioning blijven uw appartementen koel, zelfs op de warmste dagen.

Het appartement bevindt zich in de buurt van diverse winkels en restaurants. De levendige boulevard en de vissershaven zijn te voet bereikbaar. Interessante en leuke plekken om te ontdekken zijn o.a. bijv Madurodam (3,6 km), Het Binnenhof en het Mauritshuis (5,3 km).

U kunt geen betere locatie vinden als u het beste van zowel de stad als het strand zoekt.


close