Belvilla-

Pipowagen thalys"

Nederland zuid-holland Middelharnis

  • 4
  • 1
Pipowagen thalys"

    Op het landgoed van de rijks monumentale hofstede " De Geere" staat een luxe ingerichte ruime vrijstaande pipowagen met veranda en heeft een afmeting van 13.50 x 2.50 x 2.50 meter. Deze locatie biedt alles wat een mens zich maar kan wensen. In de buurt haalt u heerlijke Oosterschelde kreeft, oesters en mosselen. Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de rijk uitgeruste open keuken voorzien van een keramische kookplaat, oven, koelkast en vriezer een een goede koffiemachine. In de met windhaag beschutte tuin vindt u een barbecue en een grote eettafel.

    Tijdens de koudere periode kunt u voor wat extra romantiek de pellet kachel in de knusse woonkamer aansteken.
    De slaapkamer ( bed 140 x 200 ) bevindt zich achter in de wagen en biedt een prachtig uitzicht op de sterrenhemel. Aan de andere kant van de wagen, in de woonkamer is er bovendien een slaapbank voor 2 personen. De badkamer heeft een ruime douche, wastafel en toilet. Wifi vinden wij vanzelfsprekend, net als een goede koffiemachine, oven, koelkast en airco.

    In samenwerking met het waterschap, en de provincie is hier een prachtig natuurgebied ontstaan. Voor een tocht over het water stapt u zo vanaf de steiger in uw kano om een van de adembenemende routes te varen. Natuurlijk liggen de Goerese en Zeeuwse stranden om de hoek en staan er fietsen tot uw beschikking.

    Op deze magische plek vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie tot 4 personen in de wagen. En met uw tentje naast de pipowagen is er zelfs plaats voor 6 personen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Middelharnis

    WeatherAPI.com