Geen gegevensBelvilla

Parc De IJsselhoeve 4

Nederland zuid-holland Nieuwerkerk aan den IJssel

  • 4
  • 2
Parc De IJsselhoeve 4

    Parc De Ijsselhoeve is een gezellig vakantiepark, gelegen op 4 km. van het centrum van Nieuwerkerk aan den Ijssel, in een waterrijke omgeving aan de IJssel, vlakbij Rotterdam.

    Op het park zijn er vele verschillende faciliteiten. Zo is er een verwarmd openlucht zwembad met kinderbed. Er is een speeltuin en een voetbalveld. In het hoogseizoen wordt er voor entertainment gezorgd. Voor lekkere maaltijden en versnaperingen kunt u terecht in het restaurant, het café of de snackbar.

    Niet ver van het vakantiepark, ligt het recreatiegebied Hitland. Hier kunt u fijn wandelen en fietsen door de afwisselende omgeving. Zo is er boslandschap, zijn er weilanden en/of kunt u heerlijk langs de Ijssel genieten. De waterrijke omgeving, waar tevens veengebieden te vinden zijn, wordt gekenmerkt door watermolens, steenovens, veenputten en afwateringsslootjes. U vindt hier ook diverse vogelsoorten. De omgeving kent een leuke mix van de rust van het platteland en de drukte van de stad. Zo zijn steden als Rotterdam (18 km.), Gouda (11 km.), Delft (30 km.) en Den Haag (33 km.) prima te bereiken. Alle met een eigen sfeer en eigenschappen, maar stuk voor stuk het bezoeken zeker waard. U vindt hier diverse musea, restaurants, terrasjes en shopmogelijkheden. Het strand van Scheveningen ligt op ca. 40 km. Een bezoek aan De Biesbosch (39 km.) behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn diverse thema- en pretparken in de omgeving. Enkele voorbeelden; Madurodam (Nederland in het klein) en Drievliet in Den Haag, Familie- en Attractiepark Plaswijck in Rotterdam, Duinrell met het Tikibad in Wassenaar en Vogelpark Avifauna in Alphen aan de Rijn. Leuke dagtrips voor jong en oud.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Nieuwerkerk aan den IJssel

    WeatherAPI.com