Bungalow 6p

Nederland, Zuid-Holland, Noordwijk
vanaf 598


Omschrijving

Bungalowparck Tulp en Zee in Noordwijk, met het centrum op 5 km afstand. Dat is recreëren op ons bungalowparck in een prachtige omgeving. Tussen de bollenvelden, met de duinen en het strand op een paar honderd meter afstand. In alle jaargetijden is het strandweer, of u nu in de lente, zomer, herfst of winter komt. Heerlijk zonnen tijdens warme zomerdagen of lekker uitwaaien tijdens een prachtige herfstdag. Het strand zal altijd het gevoel van vakantie oproepen. Daarnaast is het bungalowparck gelegen aan de rand van het 2e natuurgebied van Nederland. De bekende Noordwijkse boulevard is op 5 kilometer met de vele restaurants en cafés. Vanaf de boulevard loopt u ook zo de winkelstraat in van Noordwijk. Hier vindt u zowel grote winkelketens als kleine boetiekjes. In de omgeving van het bungalowparck ligt tevens een mountainbike parcours, voor de sportieve vakantiegast!

Liefhebbers van fietsen, zwemmen, wandelen en zonnebaden hebben in Bungalowparck Tulp en Zee de ideale uitvalsbasis gevonden.

Kortom een vakantie in Noordwijk begint bij Bungalowparck Tulp en Zee.

Kenmerken Tulp en Zee
* Bungalowpark aan zee
* 62 vrijstaande bungalows
* 2 privé parkeerplekken bij elke bungalow
* Speeltuin
* Loopafstand van het strand
* Amsterdam en Den Haag op 35 minuten, Haarlem en Leiden op 20 minuten
* Fietsverhuur
* Broodjesservice
* Wi-Fi
* Gratis kaarten zwembad de Wasbeek bij verblijf

Geniet van een vrijstaande bungalow. De bungalows zijn voorzien van onder andere een woonkamer, keuken, badkamer met ligbad en 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden die zorgen voor een goede nachtrust. Een tuin, terras en veranda maken het plaatje compleet. Parkeren bij de bungalow? Ja dat kan, want elke bungalow heeft 2 eigen parkeerplekken.

Per verblijf ontvangt u eenmalig toegangsbewijzen voor  het aantal personen waarmee u op ons park verblijft. De toegangsbewijzen zijn af te halen bij de receptie! De toegangsbewijzen zijn voor Zwembad de Wasbeek in Sassenheim op een kleine 20 minuten rijden van ons park.

* 55+ korting maximaal 3 personen 10% - Jonge gezinnen korting 10% met minimaal 1 kind onder de 5 jaar (alléén geldig in de volgende periodes 05.01 - 09.02 /  26.02 - 23.03 / 09.04 - 27.04 / 25.05 - 29.06 / 10.09 - 12.10 / 29.10 - 21.12.2018), 2 personen (10%) en vroegboekkorting (10%) bij reservering 6 maanden van te voren Maximaal 2 kortingen per boeking.
* Reserveringen door personen jonger dan 18 jaar worden niet geaccepteerd.
* Afwijkende reservering en/of groepsreservering zijn in overleg met het vakantiepark
* Het is uitsluitend mogelijk om met maximaal 2 huisdieren te verblijven in de bungalows, zonder overleg. Een hondenmand & vlooienband voor honden/katten is niet verplicht mee te nemen. Betreft de gekooide dieren, dat kan blijven staan. Echter zijn huisdieren van bezoekers toegestaan, dit moet wel voor aankomst vermeld worden bij de receptie. Alle huisdieren dienen op het park ten alle tijden aangelijnd te zijn.Gekooide dieren zijn gratis (wel bij de reservering opgeven), deze zijn echter niet toegestaan in de woningen waar geen huisdieren toegestaan zijn. - Huidieren van bezoekers zijn niet toegestaan.

Kosten draadloos netwerk:
2018: weekend € 8,00 midweek € 10,00 en voor een week € 15,00
2019: weekend € 6,00 midweek € 8,00 en voor een week € 14,00.


close