UitstekendBelvilla9.1

Meer & Zee

Nederland zuid-holland Noordwijkerhout

  • 4
  • 2
Meer & Zee

    In dit geheel gemoderniseerde vakantiehuis verblijft u op een ideale plek tussen strand en zee, de kleurrijke bollenstreek en de beroemde steden van het westen van Nederland. De Noordzee ligt op een paar minuten afstand en vlak bij het huis ligt een recreatiemeer met zonnestrand.

    Uw bungalow ligt op een ruim opgezet en groen park met veel voorzieningen, ook voor kinderen. Er zijn diverse speeltuintjes en grasvelden, maar ook een tennisbaan en twee gezellige restaurants. Het huis is in 2019 geheel gemoderniseerd en in de kleurrijke stijl, die past bij de bloembollen uit de streek, zeer compleet ingericht.

    Er is een ruime zitkamer met open haard en als u aan de eettafel zit kijkt u uit over de beschutte en zonnige tuin. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en de badkamer is heerlijk licht en heeft een riante inloopdouche. In beide slaapkamers staat een tweepersoonsbed, de grootste slaapkamer heeft ook een deur naar de tuin.

    De tuin heeft een groot terras en staat vol bloeiende planten. In de schuur is plaats voor uw fietsen, waarmee u de veelzijdige omgeving uitstekend kunt verkennen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Noordwijkerhout

    WeatherAPI.com