Geen gegevensBelvilla

Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin 1

Nederland zuid-holland Ouddorp

  • 6
  • 3
Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin 1

    Ouddorp is een bekende badplaats, gelegen aan de kop van het eiland Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Door deze ligging beschikt Ouddorp in totaal over 17(!)km. zandstrand direct aan de Noordzee. Op loopafstand (0,8km) van dit zandstrand ligt het bijzondere vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin. U verblijft hier in een rustige, natuurlijke omgeving te midden van oud duinlandschap met prachtige oude bomen en zorgvuldig aangelegde waterpartijen.

    Het strandplein van Ouddorp Duin ligt op ca. 0,4km. van Ridderstee Ouddorp Duin en wordt slechts door een duin gescheiden van het strand. Dit gezellig plein biedt onder andere een prachtig restaurant met heerlijk terras, een supermarktje, fiets- en surfshop, winkeltjes en ook hier een binnen- en buitenspeeltuin. Via een strandopgang, bij de iets verder gelegen algemene parkeerplaats, komt u uit bij het eerste (van de in totaal drie) strandpaviljoen van dit stukje strand.

    Waar Ridderstee Ouddorp Duin met name gericht is op rust, biedt het naastgelegen Vakantiepark De Klepperstee vele faciliteiten voor de hele familie. Via een wandelpad zijn deze twee locaties direct met elkaar verbonden en is De Klepperstee vrij toegankelijk. De faciliteiten treft u in en om het in 2019 geopende centrumgebouw. Bijvoorbeeld; binnen/buiten speeltuinen, animatie (tijdens schoolvakantie), trampolines, kleine horeca én een prachtige, natuurlijke zwemvijver.

    Ouddorp zelf is een historisch dorpje met een gezellig centrum. Het is uniek doordat het aan de Westkant aan de Noordzee ligt, en aan de Oostkant aan het Grevelingenmeer. Ook havenstad Rotterdam (ca. 60km.) is goed bereikbaar is zeker het bezoeken waard. Altijd al een keer de wereldberoemde Deltawerken willen zien? De Brouwersdam (ca. 10km.) ligt vlakbij!

    Geïnspireerd op de veelzijdige en natuurrijke omgeving is het prachtige vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin de perfecte actieve strandvakantie!

    -
    Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin is een vakantiepark aanbouw. Hoewel men er alles aan doet om overlast tot het minimum te beperken en het in totale fases wordt opgeleverd, kan het zijn dat u enige hinder ondervindt op andere delen van het park.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ouddorp

    WeatherAPI.com