Zeer goedBelvilla8

Vakantiepark De Klepperstee 5

Nederland zuid-holland Ouddorp

  • 6
  • 3
Vakantiepark De Klepperstee 5

    Vakantiepark de Klepperstee is van origine een gezellige familiecamping en een perfecte uitvalsbasis om Ouddorp en omgeving te ontdekken. Tegenwoordig onderscheidt het park zich meer en meer door te innoveren en geen doorsnee veranderingen door te voeren, waarbij ook het duurzame karakter een grote rol speelt. Er worden bijvoorbeeld prachtig ontworpen accommodaties aangeboden die volledig van stroom worden voorzien door het eigen zonnepanelenpark. De bijzondere architectuur komt misschien wel het beste tot uiting bij het in 2019 geopende centrumgebouw waar onder andere de gezellige bistro gesitueerd is en de receptie; een waardig ontvangst. Nog een voorbeeld van een onderscheidende verandering is de natuurlijke zwemvijver. Geen chloor of andere chemicaliën, maar helder water dat door de plantjes langs de zwemvijver wordt gezuiverd. Een heerlijke plek dat bovendien naadloos aansluit op de luxe uitstraling van het centrumgebouw.

    Naast de faciliteiten die het centrumgebouw te bieden heeft, treft u op zo'n 900 meter het gezellige strandplein van Ouddorp Duin. Een goed restaurant, met prachtig terras en een grote speeltuin eventueel voor de kinderen; voor ieder wat wils. Bovendien beschikt dit levendige plein ook over praktische zaken zoals een supermarktje en fietsverhuur. Om vanaf het vakantiepark even naar het oude centrum van Ouddorp te fietsen is dan ook absoluut aan te raden.

    De ligging van Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, doet het hart van watersportliefhebbers ongetwijfeld sneller kloppen. Het prachtige zandstrand aan de Noordzee (ca. 1 km.), het mooie Grevelingenmeer (ca. 4 km.) en het populaire Brouwersdam (ca. 4 km.) biedt u mogelijkheden om van te watertanden.

    Vakantiepark De Klepperstee is in vele opzichten zonder twijfel een unieke bestemming met legio mogelijkheden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ouddorp

    WeatherAPI.com