Belvilla-

Appartement De Albatros 6 Pax

Nederland zuid-holland Ouddorp

  • 6
  • 3
Appartement De Albatros 6 Pax

    Als liefhebber van strand, natuur en buitenrecreatie waant u zich in een waar paradijs wanneer deze residence bezoekt. Dit stijlvolle appartement bevindt zich bij Residence Kabbelaarsbank een bijzondere plek om tot rust te komen. Bij Residence Kabbelaarsbank kunt u kiezen uit 6 appartementen op de eerste etage en 4 appartementen op de begane grond. Uw fietsen, surfspullen en dergelijken kunt u opbergen in uw eigen afsluitbare berging in de kelder van het complex. Iedere kelder heeft een eigen oplader voor fietsen en in de ondergrondse parkeergarage zijn diverse laadpalen om uw elektrische auto op te laden. Laadsessie kost € 10,00 en kunt u aangeven bij de reservering.

    Het ruime appartement is te vinden op de begane grond en vormt dankzij het luxe interieur een ware eyecatcher. De woonkamer is uitgerust met vloerverwarming. Op warme dagen geniet u van de aanwezige airconditioning. De moderne keuken biedt alles wat u nodig heeft. In het appartement zijn drie slaapkamers aanwezig. Ook is er een luxe badkamer en een apart toilet. Op uw terras, voorzien van een lounge set en 2 ligbedden, geniet u van de verfrissende zeelucht. Appartement Albatros heeft een oppervlakte van 109 m2 en een terras van 34 m2. De Albatros kan ook perfect gecombineerd worden met Jan van Gent, U heeft dan de beschikking over 200 m2 en een schitterend terras van bijna 100 m2!

    In de omgeving van appartement De Albatros vindt u het Grevelingenmeer, de Noordzee, de Brouwersdam en plezierjachthaven Port Nautique. Genoeg bezienswaardigheden om u te vermaken! U kunt volledig ontspannen op het strand of in de natuur. Bovendien haalt ook de actieve vakantieganger zijn hart hierop. Dat maakt Residence Kabbelaarsbank zo uniek!

    Indien uw reisgezelschap geen gezin of familie betreft, dienen alle reisgenoten minstens 25 jaar of ouder te zijn. Jongerengroepen zijn in deze accommodatie niet toegestaan.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ouddorp

    WeatherAPI.com