Belvilla-

Appartement De Jan Van Gent 6 Pax

Nederland zuid-holland Ouddorp

  • 6
  • 3
Appartement De Jan Van Gent 6 Pax

    De perfecte (watersport) vakantie: u vindt het het Grevelingenmeer en de stranden van de Noordzee op loopafstand.

    Het Grevelingenmeer als uw achtertuin en de Noordzee als uw voortuin. Dat klinkt als een droomscenario, nietwaar? In Appartement De Jan van Gent van Residence Kabbelaarsbank komt deze droom tot leven.

    Als liefhebber van strand, natuur en buitenrecreatie waant u zich in een waar paradijs wanneer deze residence bezoekt. Dit stijlvolle appartement bevindt zich bij Residence Kabbelaarsbank een bijzondere plek om tot rust te komen. Bij Residence Kabbelaarsbank kunt u kiezen uit 6 appartementen op de eerste etage en 4 appartementen op de begane grond. Uw fietsen, surfspullen en dergelijken kunt u opbergen in uw eigen afsluitbare berging in de kelder van het complex. Iedere kelder heeft een eigen oplader voor fietsen en in de ondergrondse parkeergarage zijn diverse laadpalen om uw elektrische auto op te laden. Laadsessie kost € 10,00 en kunt u aangeven bij de reservering.

    Appartement De Jan van Gent is ruim opgezet en geschikt voor zes personen. Uw vakantieverblijf op de begane grond is voorzien van een zeer luxe en stijlvol interieur. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Bereidt u een maaltijd in de complete en ruime keuken? Dan kunt u deze vervolgens nuttigen aan de eettafel of aan de bar. Ook zijn er drie fijne slaapkamers, een luxe badkamer en een apart toilet aanwezig in het appartement. Buiten kunt u gebruikmaken van de afgesloten en kindvriendelijke terrassen, voorzien van ligbedden en een lounge. De oppervlakte van dit appartement is 93 m2 en het terras telt maar liefst 60 m2. Bent u met een grote familie en/of een vriendengroep dan kunt u dit appartement samen huren met de Albatros, u heeft dan maar liefst de beschikking over 200 vloeroppervlakte en een geweldig terras van 100m2.

    De Jan van Gent is te vinden op een unieke locatie binnen ons moderne, kleinschalige complex. Hier geniet u op uw eigen manier van de pracht van zon, zee en strand. Van lekker actief en sportief bezig zijn tot ontspannen in rust en ruimte. Ook kunt u in onze residentie relaxen op het terras met lounge of zonnebaden op één van de ligbedden. Een hapje eten? In uw achtertuin, op het park van Port Zélande, zijn verschillende terrassen en eetgelegenheden te vinden. Kortom: alles voor een onvergetelijke vakantie!

    Indien uw reisgezelschap geen gezin of familie betreft, dienen alle reisgenoten minstens 25 jaar of ouder te zijn. Jongerengroepen zijn in deze accommodatie niet toegestaan.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ouddorp

    WeatherAPI.com