Belvilla-

Toekomst 76

Nederland zuid-holland Ouddorp

  • 8
  • 3
Toekomst 76

    Een vakantieparadijs op het platteland! In dit uniek ingerichte vakantiehuis vindt u ontspanning en rust en kunt u genieten van puur natuur.

    Zelfs alleen al de woon-/eetkamer biedt veel gezelligheid met zijn rustieke, maar moderne inrichting. Kruip lekker onderuit in de comfortabele sofa. Geniet van de koele lucht van de plafondventilator in de zomer of de rustgevende warmte van de open haard in de winter. De open keuken is volledig uitgerust en is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden, die u vervolgens samen kunt nuttigen aan de grote eettafel. In het tuinhuis bevindt zich een extra koelkast met vriesvak.

    U kunt zich verheugen op een goede nachtrust in een van de drie slaapkamers, alle voorzien van airconditioning. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoons boxspringbed van 180 x 200 cm en een grote ingebouwde kledingkast. Vanuit deze kamer heeft u ook direct toegang tot de eerste badkamer met gelijkvloerse douche, dubbele wastafel en toilet. Een bijzondere extra voor uw ontspanning is de sauna. In de tweede kamer staan twee houten stapelbedden met vier slaapplaatsen van 90 x 200 cm en in de derde kamer staat ook een houten stapelbed, 140 cm aan de onderkant en 90 x 200 cm aan de bovenkant. Tussen de twee kamers is nog een badkamer met een gelijkvloerse douche, wastafel en toilet.

    Het tuingedeelte is een belevenis op zich, aan 3 zijden omgeven door een houten schutting en deels hoge groene haag. Aan de noordzijde kunt u in de zachte kussens van de tuinbank genieten van het aperitief met een vrij uitzicht over de landbouw van Ouddorp. Wil je een beetje voetballen of gewoon relaxen in een ligstoel? Beide zijn mogelijk, en als je begint te zweten of het te warm wordt, neem je gewoon een koele duik onder de buitendouche. En dan lonkt het fijne aroma van de barbecue met een lekkernij die kan worden gevierd aan de tuintafel op de zuid gerichte zithoek onder de parasol. Daarna kunt u de avond afsluiten in de lounge met een heerlijk slaapmutsje.

    in het tuinhuis zijn een wasmachine en een droger beschikbaar. Aan de voorkant van het huis is er parkeerruimte voor 2 auto's.

    Als uw reisgezelschap geen gezin is, moeten alle medereizigers ten minste 25 jaar oud zijn.
    Jeugdgroepen zijn in deze accommodatie niet toegestaan.
    Het huis kan ook worden gehuurd/geboekt voor uitsluitend toeristische en/of recreatieve doeleinden


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Ouddorp

    WeatherAPI.com