UitstekendBelvilla9

Apartment 5

Oostenrijk karinthie Arnoldstein

  • 3
  • 1
Apartment 5

    Het appartement in het Gailtal heeft een ruime tuin met een barbecue en comfortabel meubilair. Het biedt overdekte parkeergelegenheid voor fietsen en motoren en het is een uitstekende uitvalsbasis voor natuur- en wandelliefhebbers.

    Deze woning ligt in de onmiddellijke nabijheid van het drielandenpunt tussen Oostenrijk, Slovenië en Italië. Elk van deze unieke culturen heeft zijn stempel op Arnoldstein gedrukt. Je maakt er de mooiste wandeltochten en ook op de fiets of mountainbike stelt de omgeving alles behalve teleur. 's Winters kun je skiën op het Dreiländereck, een van de mooiste skigebieden van Karinthië, en bovendien zeer gezinsvriendelijk. Je vindt er een rodelbaan en tal van winterwandelpaden. Aan de andere kant biedt Arnoldstein indrukwekkende kloosterruïnes en het presenteert zich trots als cultureel centrum voor diverse concerten en festivals. De waterval van Pöckau en het museum Wurzenpass is ook een bezoek waard.

    Het verblijf is voorzien van een open keuken voor het bereiden van je favoriete recepten. Op het sfeervolle balkon kun je de vakantiedagen ontspannen afsluiten met een drankje naar keuze.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Arnoldstein

    WeatherAPI.com