Zeer goedBelvilla8.8

Mountain View

Oostenrijk karinthie Bad Kleinkirchheim

  • 7
  • 2
Mountain View

    Dit luxueus ingerichte appartement bevindt zich in het biosfeerreservaat Nockberge, dicht bij de vele skipistes (Bad Kleinkirchheim, Falkert, Turracher Höhe) en de golfbaan van Bad Kleinkirchheim. De skiliften bevinden zich op 5 minuten rijden vanaf het appartement en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij alle skigebieden. Ook rijdt er een ski- en thermen shuttle en stopt voor de oprit (150m) bij de golfbaan van Bad Kleinkirchheim, die ook op loopafstand ligt.

    Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van dit fraaie complex. Het uitzicht op de bergen is spectaculair en heeft tevens een goede zonligging. De comfortabele woonkamer met open keuken zijn zeer compleet ingericht met de nodige moderne apparatuur zoals oven, vaatwasser en Nespresso apparaat. In de twee slaapkamers is plaats voor totaal 5 personen. De tweede slaapkamer heeft namelijk drie bedden (tweepersoons + stapel) waardoor dit appartement heel geschikt is voor grotere gezinnen. In de woonkamer is er tevens een comfortabele 2 persoons-slaapbank. Ook aan baby’s of kleine kinderen is er gedacht, er is een baby bed en kinderstoel beschikbaar in het appartement. Alle kamers zijn voorzien van high-speed WiFi. Op het bijna 30 vierkante meter grote terras, met BBQ, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht op de bergen. Er is een skiruimte met een professionele skischoendroger, opbergruimte voor ski's, wasmachine en droger.

    De ski- en thermen bus stopt voor de oprit en ligt tegenover de golfbaan van Bad Kleinkirchheim, die ook op loopafstand ligt. Vanuit dit appartement kan zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker in de zomer en de winter tal van activiteiten ondernemen. De Milstättersee is bijvoorbeeld een aanrader voor de warme zomerdagen, maar ook de verschillende bergbanen in de regio zijn legio. Kortom: heerlijk genieten in de Oostenrijkse bergen!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bad Kleinkirchheim

    WeatherAPI.com