Hilde

    Dit prachtig gelegen geschakelde chalet bevindt zich aan de rand van kuuroord Bad Kleinkirchheim op ruime loopafstand van de wandel- en skilift, de Kaiserburgbaan, de golfbaan en het thermen en wellness Römerbad en het centrum van Bad Kleinkirchheim, met zijn vele leuke restaurants.

    Het chalet heeft op de begane grond een ruime woonkamer met vloerverwarming en terrasdeuren naar het terras en de tuin welke is gelegen op het zuiden met fraai uitzicht op de bergen en pistes. De keuken is voorzien van alles wat men nodig heeft voor een gezellige vakantie. Tevens is hier een toilet. Het huis heeft 3 slaapkamers. Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers, waarvan een met een groot balkon. Hier bevindt zich een badkamer met douche, bad en het tweede toilet.
    Op de benedenverdieping is nog een slaapkamer en is hier ook de ruimte met een wasmachine en droger. Tevens bevindt zich hier de tweede luxe badkamer met douche en infraroodsauna. Er is een garage beschikbaar voor de ski´s en de fietsen.

    De plaats Bad Kleinkirchheim, gelegen op 1050 meter hoogte en met zo´n 110 km aan pistes, gelegen in het Biosphärenpark Nockberge, biedt alle jaargetijden het beste om Uw vakantie tot een fantastische belevenis te maken. Skiën, langlaufen, het thermen Römerbad en het recent gerenoveerde St. Kathrein, de 18-holes golfbaan naast de deur, mountainbiken en wandelen. De Wörthersee, Ossiacher See, Millstättersee en Feldsee bieden talloze watersportmogelijkheden en bezienswaardigheden zoals de Nockalmstrasse, Burg Landskron en Pyramidenkogel en stedentrips naar Klagenfurt, Villach, Salzburg, Venetië, Triëste en Ljubjana behoren zeker ook tot de vele mogelijkheden. Beleef een heerlijke vakantie in het zonnigste deel van Oostenrijk; Karinthie en kom tot rust in de mooie bergen in deze omgeving.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bad Kleinkirchheim

    WeatherAPI.com